Landelijke Protocollen
Kinderverpleegkundige Zorg®

Landelijke Protocollen Kinderverpleegkundige Zorg® biedt zorgprofessionals binnen en buiten het ziekenhuis protocollen binnen een digitale omgeving gericht op kinderverpleegkundige handelingen en/of verzorging. Wat deze protocollen zo uniek maakt, is dat ze specifiek voor kinderen en jongeren tot 18 jaar ontwikkeld zijn. Bovendien zorgen deze protocollen voor een eenduidige werkwijze binnen én buiten het ziekenhuis.

bekijk
nu
Training

 

Basis & Bewustwording
Inschrijven voor training

Onze doelstelling

Onze doelstellingen, daadkracht en ambassadeurs

Het platform Kinderverpleegkunde.nl is een onafhankelijk platform, los van instellingen en organisaties, voor en door kinderverpleegkundigen. Met het platform Kinderverpleegkunde.nl zetten wij ons in voor de ontwikkeling van het vak kinderverpleegkunde. We willen als kinderverpleegkundigen door middel van dit platform kennis en informatie delen, met en van elkaar leren, ons vak verder professionaliseren en met dit alles toewerken naar betere uitkomsten voor kind en gezin. 

Bekijk
nu

Praktische zorgtas

Door zijn design en grote capaciteit kan deze tas alle benodigde materialen bergen die nodig zijn om goede zorg te verlenen.

De tas bestaat uit:
• Verwijderbare verdelers
• Elastisch banden om diverse materialen vast te zetten
• Ritsbare vakken aan de zijkant.
• Aparte flap waarop diverse materialen kunnen worden vastgezet.
• Afm: 34,5 x 25,5 x 20 cm

Gevarieërde ansichtkaarten set

Mooie en veelzijdige ansichtkaarten set om te laten zien dat je voor je vak staat!

 

Een kaart versturen blijft leuk. Helemaal deze kaarten met ieder een eigen pakkende quote. Stuur er eentje naar je collega, je zus, je buurvrouw… Te bestellen als een set van tien stuks.

Trots op sleutelhanger tag

Laat zien dat je achter je vak staat met deze rubberen sleutelhanger tag

Leuk aan welke tas dan ook! Of het nou je werktas is of een tas waarmee je gaat shoppen. Een echte eyecatcher. 

Trots om kinderverpleegkundige te zijn

Zeg het met dit mooie shirt. Verkrijgbaar in diverse maten

Bestel een gaaf zwart T-shirt en straal als kinderverpleegkundige! Met dit T-shirt maak jij een statement en laat je zien dat jij gaat voor het vak kinderverpleegkunde. Dat jij er trots op bent

Sleutelhanger beertje

Beretrots om kinderverpleegkundige te zijn!

Ga jij voor een stoere tag aan je tas of voor deze leuke sleutelhanger met beer? Of misschien wel voor beide? Laat met deze sleutelhanger zien dat jij er ook beretrots op bent om kinderverpleegkundige te zijn.