Events

Nieuwsbrief

Inloggen

a

Menu

Kindzorg Tools

 

Om je vak goed uit te kunnen oefenen heb je de juiste tools nodig. Een aantal must haves hebben we hier voor je onder elkaar gezet.

Landelijke Protocollen
Kinderverpleegkundige Zorg®

Landelijke Protocollen Kinderverpleegkundige Zorg® biedt zorgprofessionals binnen en buiten het ziekenhuis protocollen binnen een digitale omgeving gericht op kinderverpleegkundige handelingen en/of verzorging. Wat deze protocollen zo uniek maakt, is dat ze specifiek voor kinderen en jongeren tot 18 jaar ontwikkeld zijn. Bovendien zorgen deze protocollen voor een eenduidige werkwijze binnen én buiten het ziekenhuis.

handreiking-kindzorg-25-juni-2020-Afbeelding

Handreiking Kindzorg

Het inventariseren en organiseren van de zorg in de eigen leefomgeving voor kinderen van 0 tot 18 jaar.

Sinds 2015 is voor de extramurale kindzorg het indiceren en organiseren van de zorg en hulp voorbehouden aan de kinderverpleegkundige. Deze handreiking is een toelichting voor kinderverpleegkundigen voor het inventariseren en organiseren van de zorg in de eigen leefomgeving voor kinderen van 0 tot 18 jaar.

Dinsdag 1 december 2020

V&VN- afdeling Kinderverpleegkunde en Kinderverpleegkunde.nl hebben vandaag de Handreiking Indicatieproces Kindzorg gepubliceerd. Meer weten? Lees erover in dit bericht.