Met elkaar, en andere kinderverpleegkundigen die zich inmiddels bij ons hebben aangesloten als lid, vormen wij de beroepsvereniging Kinderverpleegkunde.nl.

Wij zijn trots op ons mooie vak kinderverpleegkunde en willen dit graag uitdragen en verspreiden. We voelen ons verantwoordelijk om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ons vak, binnen alle werkgebieden waar kinderverpleegkundigen werkzaam zijn en voor alle kinderen die kinderverpleegkundige zorg nodig hebben. 

 

 

 

Wij bieden kinderverpleegkundigen de mogelijkheid om laagdrempelig mee te denken en een actieve bijdrage te leveren binnen de beroepsvereniging én aan de ontwikkelingen binnen het kinderverpleegkundige vak en de kindzorg.

De beroepsvereniging Kinderverpleegkunde.nl informeert haar leden actief door het versturen van nieuwsbrieven speciaal voor leden. Daarnaast proberen wij leden én kinderverpleegkundigen die geen lid zijn op de hoogte te houden van kennis, nieuws en ontwikkelingen aangaande het kinderverpleegkundige vak, doormiddel van het actief bijhouden van de webiste en de social media kanalen van Kinderverpleegkunde.nl.

Kinderverpleegkundigen kunnen zich binnen de beroepsvereniging Kinderverpleegkunde.nl verder ontwikkelen en bekwamen binnen hun vakgebied en kennisdelen en samenwerken met kinderverpleegkundigen buiten hun eigen werkplek. Kinderverpleegkunde.nl organiseert regelmatig bijeenkomsten (denk aan een jaarlijks symposium, intervisie bijeenkomsten en kennissessie) voor kinderverpleegkundigen.

Onze doelstelling

Het platform Kinderverpleegkunde.nl is een onafhankelijk platform, los van instellingen en organisaties, voor en door kinderverpleegkundigen. Met het platform Kinderverpleegkunde.nl zetten wij ons in voor de ontwikkeling van het vak kinderverpleegkunde. We willen als kinderverpleegkundigen door middel van dit platform kennis en informatie delen, met en van elkaar leren, ons vak verder professionaliseren en met dit alles toewerken naar betere uitkomsten voor kind en gezin. 

 

Bekijk nu