Intervisie bijeenkomst

Kinderverpleegkunde.nl organiseert meerdere keren per jaar een online intervisie bijeenkomst voor kinderverpleegkundigen en andere bij de kindzorg betrokken professionals.

Als zorgprofessional kom je regelmatig complexe situaties tegen in je werk. Tijdens de intervisie bijeenkomsten bieden wij de mogelijkheid om samen met collega’s uit het gehele werkveld laagdrempelig in gesprek te gaan aan de hand van ingebrachte (geanonimiseerde) casuïstiek. Het doel is om zo met en van elkaar te leren. Ben jij zorgprofessional in de kindzorg en wil je deelnemen aan een intervisiebijeenkomst? Dan kun je je aanmelden via info@kinderverpleegkunde.nl

De intervisiebijeenkomst is geaccrediteerd met 2 accreditatiepunten.

Klik op de button 'Interesse' om de data van de bijeenkomsten te zien.

Eerste kennissessie is een feit!

Onze eerste kennissessie voor kinderverpleegkundigen (en andere geïnteresseerde, bij de kindzorg betrokken professionals) is een feit!

Op 26 mei neemt Hester Rippen ons in detail mee door de Dutch Pews. Wat is het? Waar staan we? En hoe gaat het traject ten aanzien van de Dutch Pews er de komende tijd uit zien. Er is ook voldoende tijd voor vragen en een interactief gesprek aan de hand van vragen zoals: Zie je nog drempels voor implementatie? Wat is de meerwaarde? Hoe breed inzetbaar (denk ook aan andere settingen) kunnen de Dutch Pews zijn? Wil jij je aanmelden of heb je vragen die je graag beantwoord wilt zien (ook welkom als je er zelf niet bij kunt zijn) of waarover je met collega’s in gesprek wilt gaan? Dan kun je dat kenbaar maken door het ons te mailen naar info@kinderverpleegkunde.nlHeb je interesse in de kennissessie?

Symposium Kinderverpleegkunde.nl

Een symposium voor en door kinderverpleegkundigen!

 

Datum: 1 oktober 2021 

Tijd: nader te bepalen